We zijn er allemaal meer dan ooit aan toe: op vakantie gaan. Door de corona wordt ons natuurlijk veel ontnomen op het moment en dat is des te redenen meer om toe te leven naar het moment dat alles weer kan. We mogen zeker dromen van de mooie vakantiebestemmingen die we nog willen bezoeken. Voorpret is ook pret. Dit is dan ook de reden dat we het vandaag eens uitgebreid gaan hebben over alle mooie plekken die er in deze wereld nog zijn, waar we misschien zelfs niet eens van op de hoogte zijn. Wij gaan je vandaag daarom even lekker maken met allemaal mooie plekken op de wereld, waar je wellicht na deze corona periode ook daadwerkelijk naartoe kunt gaan!

Antalya

Antalya is een stad in het warme Turkije. Turkije is en blijft een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het ligt in het zuidwesten van Turkije, aan de Middellandse zee. De stad staat bekend om de grootste internationale badplaats. Het is natuurlijk heerlijk om als je op vakantie bent je dagen zorgeloos door te brengen op het strand, de hele dag lekker zonnen en zwemmen en wanneer je honger hebt een leuk restaurantje op te zoeken om te gaan borrelen. Antalya is een goede tip hiervoor. Vliegtickets Antalya zijn ook redelijk betaalbaar en daardoor toegankelijk voor iedereen.

Gardameer

Voor de kampeerliefhebbers onder ons, is en blijft het Gardameer een populaire bestemming. Het grote voordeel aan het Gardameer, is natuurlijk het Gardameer zelf. Zeker voor de mensen die niet houden van zeewater, is een meer ideaal. Je huid zal geen irritaties hebben door het heftige zee of chloorwater. Daarbuiten is het Gardameer ontzettend mooi en geeft je het ultieme kampeer én vakantiegevoel.

Stedentrip

Ook de welbekende stedentrip blijft een populair idee. Dit is een bekend begrip voor de actieliefhebbers. Een stedentrip zal niet vaak eindigen langs het zwembad of op het strand. Met een stedentrip ben je vaak op avontuur en zoek je de leuke bezienswaardigheden van een stad op. Je gaat echt op vakantie met het idee dat je onderweg bent. Een chill vakantie zit er dus niet echt in. Wel kan je ervoor kiezen om een combinatie te maken. Barcelona is daar een goed voorbeeld voor. In Barcelona heb je natuurlijk een mooi strand of zwembad waar je na een lange dag lopen lekker kunt relaxen. Dit is namelijk ook een groot en belangrijk onderdeel aan vakantie vieren, al hoewel bij iedereen de prioriteit natuurlijk ergens anders ligt!