Home Zakelijk Gouden bergen in de bouwsector

Gouden bergen in de bouwsector

0
Gouden bergen in de bouwsector

Nederland kampt met een nijpend woningtekort. Naar verwachting blijft dit de komende jaren nog wel zo. De huizenprijzen rijzen de pan uit en hoe streng een politica als Lilian Marijnissen ook de regering toespreekt met aanmoedigende kreten als 'Bouwen! Bouwen! Bouwen!', het gaat niet snel genoeg. Waar problemen zijn, zijn echter ook kansen. Voor de ondernemers in de bouwsector liggen er gouden bergen te wachten. Toegegeven, het is een lastige wereld om in te ondernemen. Het is moeilijk om goed en betrouwbaar personeel te vinden en de benodigde investeringen in kapitaal zijn omvangrijk. Met dit laatste aspect kan ik echter een handje helpen! In deze blog geef ik namelijk tips over goedkope maar goede voertuigen voor de bouwsector (en niet alleen voor de woningbouw, maar ook voor renovaties, verbouwingen of sloopwerkzaamheden).

Tweedehands voertuigen kopen op Trucks.nl

Voertuigen in de bouw zijn peperduur, maar niemand heeft gezegd dat u per se nieuwe voertuigen moet aanschaffen als ondernemer. Op internet is er website waar een uitgebreid scala aan tweedehands voertuigen te vinden is, die vaak in goede staat verkeren maar desondanks een bescheiden prijskaartje hebben. De website waar ik het over heb is Trucks.nl. Hier vindt u vrachtwagens, takelwagens, kraanwagens en nog legio andere voertuigen die in de gemiddelde bouwput te vinden zijn. Van alle voertuigen is een uitgebreide set aan informatie beschikbaar. Het bouwjaar, het aantal kilometers op de teller en een prijsindicatie zijn enkele van deze gegevens (hoewel er vaak over de prijs onderhandeld kan worden). Via Trucks.nl kan ook de kleinere ondernemer de kansen grijpen waar in de bouwsector niet lang naar gezocht hoeft te worden. Maar hoe weet u of een bepaald voertuig wel in goede staat verkeert? Hierover vertel ik in de laatste alinea!

Bekende en betrouwbare merken, zoals MAN TGA

Een goede indicator van een kwalitatief goed voertuig is natuurlijk het merk ervan. Een merk dat goed bekend staat is bijvoorbeeld MAN TGA. Dit is een Duitse producent van met name vrachtwagens. En zoals wel vaker met Duitse producten, staat MAN TGA bekend om zijn degelijkheid. Op Trucks.nl vindt u meerdere voertuigen van MAN TGA. Zo staan er tweedehands vrachtwagens te koop die al vanaf ongeveer 7000 euro aan te schaffen zijn. Op deze manier kunt u ook met relatief kleine investeringen ondernemen in de bouwsector. Kijk voor voertuigen van MAN TGA op Trucks.nl en meng uzelf als ondernemer in het land van overvloed dat de bouwsector momenteel is. Grijp die kansen!