Home Blog De antwoordservice voor jouw bedrijf

De antwoordservice voor jouw bedrijf

0
De antwoordservice voor jouw bedrijf

Als ondernemer van jouw bedrijf wil je natuurlijk zo goed mogelijk bereikbaar zijn, maar soms heb je het zo druk dat je niet altijd op alle telefoontjes kunt antwoorden. Dan mis je een keer een telefoontje en loop je misschien een potentiële koper mis. Het is dan handig om aan de slag te gaan met een antwoordservice. Bij BizziPhone verkopen ze deze service. Op deze manier mis je geen enkel telefoontje meer voor jouw bedrijf. Bij Bizziphone bieden ze meerdere optie aan voor deze telefoonservice en het is dagelijks opzegbaar. Je hebt dus geen contract en zit nergens aan vast.

Opties

Bij BizziPhone heb je dus verschillende opties die je kunt kiezen bij de antwoordservice. Wat standaard bij ieder pakket zit is dat je maandag tot en met vrijdag gebruik kan maken van de telefoonservice. En dan iedere dag van 8.00 tot 18.00. Mocht je langer bereikbaar willen zijn kun je gebruik maken vanhet avond en weekend abonnement. Dan betaal je iets extra per maand maar ben je bereikbaar tot 22.00 en op zaterdag en zondag van 9.00 tot 17.00. Mocht je nooit meer iets willen missen is er ook de 24/7 optie. Dan is jouw bedrijf dag en nacht bereikbaar. Wat bij BizziPhone altijd voorop staat is professionaliteit. Ze zorgen ervoor dat wanneer je kiest voor een telefoonservice bij hun, dat je in dat geval een vaste telefoniste krijgt die alles weet over jouw bedrijf. Op deze manier kan de telefoniste het beste met de klant communiceren. 

Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Als je hebt besloten om gebruik te maken van de antwoordservice van BizziPhone hoef je alleen je telefoon nog door te schakelen en kan jouw telefoniste de telefoon opnemen. Na ieder gesprek zal er gerapporteerd worden wat er is besproken tijdens het gesprek. Dit alles kun je lezen in het BizziPhone dashboard. Dit dashboard zit standaard bij ieder pakket en hier kun je alles in terug vinden. Je kunt zien hoeveel er maandelijks is gebeld en wat de meest gestelde vragen zijn. Mocht je willen dat al deze gegevens niet alleen in het dashboard te vinden zijn kun je ook er voor kiezen deze naar jou toe te laten sturen. Dat kan via de mail, maar ook via een sms of zelfs via Whatsapp. Mocht je nog niet zeker weten of een antwoordservice iets is voor jouw bedrijf kun je gemakkelijk een chat starten op de site van BizziPhone en daar je vragen stellen. Verder kun je de service ook 30 dagen kosteloos uitproberen. Dan weet je zeker of het wel of niet iets is voor jou en jouw bedrijf.