Home Blog Je sleutel is afgebroken, wat nu?

Je sleutel is afgebroken, wat nu?

0
Je sleutel is afgebroken, wat nu?

Het zou iedereen eens kunnen overkomen. Je komt thuis, steekt je sleutel in het slot en probeert het slot in te draaien. Normaal gesproken gaat de duet gemakkelijk open, maar breekt ineens je slot af. Je kunt geen kant op en kun je niet naar binnen, dus zul je op zoek moeten gaan naar een juiste oplossing. Zo kan het overdag gebeuren en is er nog behoorlijk veel te regelen, maar kan het ook zomaar gebeuren dat de sleutel afbreekt wanneer je s’nachts terug bent gekomen van een feest. In dit blog geven we je graag een aantal tips voor hoe jij kunt handelen wanneer de sleutel is afgebroken of je graag de sloten wilt vervangen, zodat je weer gemakkelijk naar binnen kunt en het huis veilig kunt afsluiten.

Bel een slotenmaker!

Wanneer je nu voor een dichte deur staat, het slot is afgebroken of je graag wilt beschikken over nieuwe sloten omdat je de sleutels hebt overhandigd aan mensen waarvan je eigenlijk niet wilt dat zij over een sleutel beschikken, kun je contact opnemen met een slotenmaker. Een slotenmaker kan gemakkelijk het huidige slot verwijderen, om vervolgens een nieuw slot te plaatsen die voldoet aan alle eisen gelinkt aan inbraakpreventie, maar voldoet deze ook zeker aan de eisen die zijn gesteld door bijvoorbeeld de woningbouw. De sloten beschikken over de juiste kwaliteit, waardoor je weer veilig het huis kunt afsluiten. 

Binnen 45 minuten ter plaatse

De slotenmaker zal binnen 45 minuten ter plaatse zijn en zal hij je direct verlossen en het slot vervangen. De slotenmaker breekt het slot voor je open en zet er een nieuw slot voor je in, waarna je de deur weer gemakkelijk kunt sluiten en beschikt over kwalitatief hang- en sluitwerk. 

Het is niet altijd van belang dat de slotenmaker direct ter plaatse is, maar is het in vele situaties ook wel weer fijn als de slotenmaker snel ter plaatse is. Zo kan het bijvoorbeeld gebeuren dat er een inbraak heeft plaatsgevonden, waarna je snel wilt beschikken over een nieuw slot en weer ee veilig gevoel kunt krijgen.

Snel en gemakkelijk met een 24-uurs service

De slotenmaker Nederland beschikt over een 24 uur service, waardoor je op ieder moment geholpen kan worden met het hang- en sluitwerk van het huis. In noodsituaties weet de slotenmaker snel ter plaatste te zijn, zodat je snel en gemakkelijk over een nieuw slot zult beschikken. 

Bel een slotenmaker wanneer je het huis niet meer inkomt of je met spoed de sloten wilt vervangen van het huis, waarna je hier geen verdere narigheid aan over zult houden!