Waarschijnlijk is ondertussen ieder bedrijf wel actief op internet. Met een eigen website en hier en daar een facebook- of insta-post denk je dan misschien goed op weg te zijn. Maar als je gaat googlen, dan ontdek je dat jouw bedrijf pas op de derde pagina een keer zichtbaar wordt. Daar moet natuurlijk wat aan gebeuren. Maar hoe? Je hebt zelf niet de tijd om deze zaken uit te zoeken en eigenlijk ben je er ook niet heel erg in geïnteresseerd. Jouw werkzaamheden bevinden zich op een totaal ander vlak. Het beste wat je dan kunt doen is een linkbuilding bureau als Blauwe Monsters in te schakelen. Een linkbuilding bureau weet precies hoe jouw online zichtbaarheid verbeterd kan worden.

Wat kan een linkbuilding bureau voor mijn bedrijf betekenen

Een linkbuilding bureau kan je adviseren over alles dat met online zichtbaarheid en vindbaarheid te maken heeft. Ze kunnen een analyse van jouw website maken om te zien of deze voldoet aan alle voorwaarden voor een goede SEO (Search Engine Optimization) en daarbij kunnen ze je ook nog eens van dienst zijn om je website te verbeteren. Sta je niet bovenaan in Google, dan kan het linkbuilding bureau uitzoeken hoe dat komt. Ook de websites van je directe concurrenten worden bekeken. Alle data samen zal omgevormd worden tot een plan van aanpak.

Wat is er voor nodig op op één te komen in Google?

Om op nummer één te komen in Google is vooral veel tijd nodig. Maar dat is niet het enige, rustig zitten afwachten heeft nog niemand iets opgeleverd. Het linkbuilding bureau zal je adviseren over het schrijven van nieuwe teksten, het plaatsen van backlinks op relevante pagina's en het optimaliseren van de SEO van je eigen website. Ook de inzet van socials kan in je voordeel werken. Staat je concurrent op één? Dan is het altijd verstandig om eens te kijken hoe dat komt. Hiervoor kan, bijvoorbeeld, een zoekwoordenonderzoek uitkomst bieden.

Lees de succesverhalen op de site

Natuurlijk heeft Blauwe Monsters zelf ook een goede, sterke website. Hierop kun je succesverhalen vinden van diverse klanten én je kunt hier chatten met een van de medewerkers om eens wat meer informatie op te vragen. Als je je contactgegevens invult wordt er snel contact met je opgenomen, zelfs in het weekend. Blauwe Monsters is een jong bedrijf met jonge medewerkers. Zij weten precies wat er speelt op het gebied van linkbuilding en zijn allemaal gespecialiseerd in het optimaliseren van jouw linkbuilding campagne.