Home Zakelijk Kantoorartikelen

Kantoorartikelen

0
Kantoorartikelen

Als je over een eigen bedrijf beschikt of werkzaam bent in een bedrijf dan weet je wel wat voor spullen je allemaal op je bureau hebt liggen. En al die spullen moeten toch ook weer ergens vandaan komen. Het zou als bedrijf een slimme zet zijn om je spullen bij 1 vaste leverancier te bestellen. Maar soms is dit niet altijd mogelijk. Want een printer kopen lukt meestal niet op een zelfde site als waar je pennen of markers kan halen. In deze blog ga ik dieper in op de grote kantoorartikelen zoals een computer, schermen, een printer en bureaus en stoelen.

Elektronica

Als je een bedrijf hebt waarbij je veel online moet doen is een computer of laptop natuurlijk niet te missen. Als werklaptop wil je natuurlijk het beste van het beste maar er moet ook een beetje op de centjes gelet worden. Onderstaand de 3 populairste zakelijke laptops die voldoen aan de belangrijke eisen en beschikken over Windows 10 pro. Als eerst de HP EliteBook 840 G7. Met deze laptop werk je de hele dag moeiteloos door. Deze krachtige en lichtgewicht laptop is makkelijk te vervoeren maar bevat de hard- en software waarmee u gelijktijdig meerdere programma’s kunt gebruiken zonder vertraging. Dan de Lenovo ThinkBook 15, deze laptop is ontworpen voor productiviteit en gemaakt voor succes. Hij is uitgerust met intuïtieve, tijdbesparende functies en een uitstekende beveiliging waardoor je de laptop de hele dag met het volste vertrouwen voor werk kunt gebruiken. Door zijn lange batterij duur is het ook niet erg als je je batterij een keer vergeet. En dan als laatst de HP elite dragonfly. De duurzame HP Elite Dragonfly is voor 80% gemaakt van gerecycled materiaal, maar dat maakt hem niet minder krachtig. Deze zakelijke 2-in-1 laptop heeft een uitzonderlijk helder display en geavanceerde beveiliging, zodat je overal veilig en productief kunt werken.

Printers

Naast een goede laptop is een printer ook erg belangrijk. Je moet natuurlijk ook dingen direct kunnen uitprinten zoals facturen etc. Zorg ook voor genoeg inkt zodat dat geen probleem kan worden tijdens het printen. Probeer bijvoorbeeld eens HP364 inkt. Een hp cartridge geeft langdurig inkt af waardoor je deze niet zo vaak hoeft bij te vullen. Voor elke printer heb je ook weer andere cartridges. Naast een goede printer en inkt is papier natuurlijk ook belangrijk. Zorg er wel voor dat je zuinig met je papier omgaat. Als je een fout printje hebt gemaakt kan je deze bijvoorbeeld nog gebruiken als kladpapier en hoeft het niet gelijk de prullenbak in. Goed voor jouw portemonnee en voor het milieu!