Home Producten Uw printer onderhouden

Uw printer onderhouden

0
Uw printer onderhouden

Wilt u meer weten over uw printer of op zoek bent naar een geheel nieuwe printer en u bent op het hek met betrekking tot welke printer u moet kopen? In deze blog gaan we dieper in op verschillende soorten printers, en beantwoorden we vraag, heeft u eigenlijk wel een nieuwe printer nodig? Het lezen van uw printer informatie scherm kan vaak al een hele hoop vragen oplossen. U zult na het lezen van deze blog misschien gene tonerspecialist zijn, maar misschien komt u al wel een stuk verder met de vraag over uw printer. Wat zijn de verschillen tussen alle verschillende printers die er zijn. Laten we dit eerst bekijken!

Laserprinter

Laten we eerst naar laserprinters kijken. Een laserprinter is een printer die geen inkt cartridges nodig heeft en de geprinte papieren in één patroon comprimeert. Omdat ze een laser gebruiken, krijgt u niet dezelfde kwaliteit van afdrukken die u van een inkjet printer zou doen. Maar ze kunnen sneller afdrukken dan een inkjet printer. Vaak zijn laserprinters op de lange termijn goedkoper, omdat je niet om de zoveel tijd nieuwe inkt cartridges hoeft te kopen. Toch staken de meeste consumenten de zoektocht naar een laserprinter omdat de kwaliteit toch minder is dan bij een inkt printer.

Inktjets

Inktjets aan de andere kant zijn goed voor mensen die graag veel afdrukken hebben voor bepaalde taken. U zult uw cartridges ongeveer twee keer zo vaak moeten vervangen dan dat u met een laser printer zou doen. Wanneer u weet welke soort printer u wilt is het tijd om te kijken naar welke soort inkt cartridge u nodig heeft (d.w.z. fabrikant van originele apparatuur). Nu kunt u winkelen en prijzen tussen de verschillende printers vergelijken, maar als u wilt dat uw printer het optimale resultaat behaalt, is het belangrijk dat u inkt van goed kwaliteit koopt, zoals de HP 301 cartridge. Deze inktpatronen van HP zijn speciaal ontworpen om de beste kwaliteit kleur en levensduur uit uw printer te haal. Dat is waar compatibele tonercartridges om de hoek komen zijn. Wanner u niet compatibele of van slechte kwaliteit cartridges koopt kan de levensduur van uw printer er op achter uit gaan.  Laserprinters, inktjet printers en andere soorten inktcartridges zijn eenvoudig online beschikbaar. Het enige dat u hoeft te doen is een betrouwbare online printerleverancier vinden en uw compatibele toners bestellen. Ze verzenden snel, en zonder minimale bestelling, wat betekent dat je je nieuwe cartridges op het perfecte moment kunt krijgen om precies op je printer te passen.