Home Blog Verzending van een pakket naar het buitenland

Verzending van een pakket naar het buitenland

0
Verzending van een pakket naar het buitenland

Wilt u een pakket versturen naar het buitenland? Dan bent u bij boekuwzendig aan het goede adres. U kunt hier post, pakketten en pallets laten versturen. Voor pakketten die verstuurd worden naar Duitsland, Engeland, Spanje, Frankrijk en België hebben ze vaste partners waardoor de verzending soepel verloopt. Voor andere landen binnen en buiten Europa kunnen pakketten ook worden verzonden, dit kan alleen duurder uitvallen. Als pakketten snel geleverd moeten worden in of buiten Europa zorgt dit ook voor hogere kosten. Pakketten die een tijdlevering voor 10 of 12 uur hebben, krijgen een toeslag. Verzendingen die de hele dag geleverd mogen worden zijn daarom vaak voordeliger. Als u iets belangrijks naar het buitenland wilt versturen kunt ervoor kiezen om het pakket aangetekend te versturen. Het pakket wordt dan persoonlijk overhandigd en er de ontvanger dient een handtekening te zetten. Daarbij bent u verzekerd bij verlies of beschadiging van het pakket. 

Boekuwzending 

Zoals al eerder werd vermeld kunt u een pakket versturen buitenland goed doen bij boekuwzending. U ziet bij dit bedrijf niet gelijk aan contracten vast. U kunt zelf bepalen of u pakketten dagelijks, maandelijks, jaarlijks of eenmalig verstuurd. Verder is de prijs van uw verzending eenvoudig te berekenen. Door een prijsaanvraag te doen krijgt u de kostenberekening van boekuwzending opgestuurd. In deze prijsaanvraag vult u in zes invoudige stappen uw eigen gegevens, uw zending gegevens, opties en details in. Daarnaast helpen ze graag met het zoeken van de juiste verzending voor uw maat pakket, met betrekking tot uw wens qua tijd, snelheid en vervoerder. Verder komen de chauffeurs de pakketten op een gewenst tijdstip ophalen. De maat van het pakket maakt dan niet uit, grote, kleine of lange pakketten, ze worden allemaal opgehaald op het afgesproken tijdstip. Een van de belangrijkste punten van boekuwzending is namelijk makkelijk & snel. Ook is de klant erg belangrijk, ze stellen de klant graag tevreden. 

Verzending van lange pakketten 

Ook grote pakket sturen is een vak apart, er bestaan geen officiële classifactie voor een groot pakket. Maar boekuwzending verstaat onder een groot pakket, een pakket met een omvang groter dan 300 centimeter. Dit wordt berekend door 1 x de lengte + 2 x de breedte + 2 x de hoogte te doen. De kosten van een groot pakket wordt bepaald aan de hand van de exacte grootte en de vervoerder waarvoor u kiest. Naast een groot pakket versturen ze ook een zwaar en een lang pakket. Onder de zware pakketten vallen pakketten zwaarder dan 30 kilogram. Onder een lang pakket vallen pakketten die één zijde hebben die langer dan 175 centimeter is.