Home Wonen Pasen: maak er een mooi feest van!

Pasen: maak er een mooi feest van!

0
Pasen: maak er een mooi feest van!

De dagen worden weer langer en heel af en toe lijkt het alweer een beetje lente buiten. Meer dan ooit kijken we dit jaar uit naar het voorjaar. Het startsein voor de lente is natuurlijk Pasen. Met dit feest luiden we het voorjaar officieel in. Persoonlijk vind ik het een van de leukste feesten van het jaar. Al maanden van te voren kijk ik uit naar de vrolijk gekleurde paaseitjes, de gele eendjes, de paashazen en de krokussen. En zodra de eerste paasstol in de winkel ligt, neem ik hem mee. Pasen wordt steeds groter gevierd en je kunt online ook steeds meer echte Paas spulletjes kopen. Erg leuk om iemand mee te verrassen of om jezelf eens te verwennen. Dit jaar heb ik ook grootse plannen voor Pasen. Te beginnen met het ontbijt. Een paasontbijt laten bezorgen lijkt me echt de ultieme verwennerij.

Paasontbijt laten bezorgen: makkelijk

Het paasontbijt is de start van het heerlijke paasweekend: beschuitjes, crackers, paasstol, croissantjes en natuurlijk eieren in alle soorten en maten geserveerd met verse jus d’orange en koffie. Daarbij hoort een vrolijk gekleurd paaskleedje en wat fleurige servetten. Maar dit keer ga ik het paasontbijt laten bezorgen. Dat is lekker makkelijk. Je kunt bijvoorbeeld via tezet.nl complete paasontbijtjes bestellen compleet met eieren om te verstoppen. Het lijkt me zo leuk dat alleen al uit te pakken en te genieten van al dat lekkers. Natuurlijk zal ik dit jaar rekening moeten houden met wat beperkingen. De hele familie uitnodigen voor het ontbijt zit er, vermoed ik, nog niet in. Maar vergeten doe ik hen niet. Ik geef hen een paasdoos als paasgeschenk. In die leuke, bedrukte paasdozen zit ook van alles waardoor mijn familie tegelijk met mij Pasen kan vieren. Online kunnen we dan samen ons paaspakket uitpakken.

Pasen anders maar leuk

Pasen wordt dit jaar, zoals alles, anders. Dat is een feit. Maar met de feestelijke paasdozen en paasontbijtjes en de online mogelijkheden kunnen we toch een mooi weekend hebben. Hopelijk is het mooi weer zodat we wel naar buiten kunnen om van de natuur en hopelijk van wat dartelende lammetjes te genieten. In ieder geval kunnen de kinderen in de tuin de chocolade eieren zoeken, die traditie vervalt natuurlijk niet. Ben jij ook iets bijzonders van plan? Kijk dan eens online en laat een paasontbijt bezorgen en verras je familie met een leuke paasdoos als paasgeschenk. Zo wordt ook jouw Pasen onvergetelijk.