Home Vakantie Op vakantie in Nederland in 2021

Op vakantie in Nederland in 2021

0
Op vakantie in Nederland in 2021

Januari is voor veel mensen een maand waarin ze vakantieplannen maken voor de zomer. 2021 is echter (zoals u weet) geen normaal jaar. De wereld is al enige tijd in rep en roer. Zomaar een vakantie naar Zuid-Frankrijk boeken lijkt momenteel geen slim plan. Natuurlijk weet niemand hoe de situatie in de zomer is, maar momenteel geldt er een avondklok in Frankrijk vanaf 6 uur 's avonds. Om 6 uur wilt u uiteraard baguettes met brie verorberen op een luie stoel met een Chardonnay erbij. Hopelijk kan dat weer over een half jaar. Zeker is dit echter allerminst. Een vakantie binnen Nederland boeken is daarom een stuk veiliger. Momenteel zitten we in een strenge lockdown, maar nog steeds zijn de hotels open. Aannemelijk is dat de situatie in de zomer wat minder streng is dan nu. Een vakantie in Nederland boeken lijkt daardoor minder risicovol. In deze blog geef ik enkele tips!

Genieten van de zomer in eigen land

Op Voordeeluitjes.nl zijn een reeks mooie accomodaties te vinden voor een vakantie nederland. Vaak zit het ontbijt en een lunch of diner inbegrepen bij de prijs, maar dat verschilt per hotel. Persoonlijk ben ik het meest gecharmeerd van een paar dagen weg in een hotel in Valkenburg. In de Limburgse heuvels waan je je als niet-Limburger zo in het buitenland. Daarnaast is Valkenburg een heel gezellig dorpje. Termae 2000 ligt om de hoek, net als de Cauberg. Dit is de steilste berg van Nederland. Voor zowel extreme inspanning als extreme ontspanning zit je in Valkenburg dus goed!

De charme van Zuid-Limburg

Limburgers zijn sowieso een beetje een vreemde eend in de bijt binnen ons Nederlandse volk. Ze hebben een gek taaltje, praten een beetje zangerig en vieren vastelaovend. Dit geeft hen echter juist een exotische allure. Limburgers zijn de Bourgondiers van Nederland. Maastricht heeft de charme van een stadje in Frankrijk, door de vierkante straatkeien en de terrasjes aan de Maas. Mocht de Corona-crisis tegen die tijd onder de duim zijn, zit u bovendien vlakbij de grens om even het buitenland in te rijden. Aken is bijvoorbeeld een leuke stad in Duitsland die vlakbij Valkenburg ligt. Met het boeken van een hotel in Zuid-Limburg speelt u dus op safe wat de maatregelen voor Corona betreft, maar plukt u de vruchten als er meer mogelijk blijkt dan op dit moment het geval is. Hetzelfde geldt overigens voor vakantiebestemmingen aan de oostgrens van ons land, bijvoorbeeld bij Arnhem in de buurt. Ook voor deze regio vindt u aantrekkelijke deals op Voordeeluitjes.nl. Doe er uw voordeel mee!